Dušená pražma se sušenými paprikami

Na oleji osmahneme dozlatova nakrájenou cibulku a následně přidáme i nakrájený česnek. Filety z pražmy obalíme v mouce a osmahneme na stejné pánvi kůží dolů. Přidáme bobkový list, šafrán a rybí vývar. 

Sušené papriky dáme do hrnce s vodou, osolíme a přidáme trochu oleje. Po 5 minutách vaření scedíme a přidáme do pánve s rybou. Vše necháme provařit 15 minut a servírujeme.

  • Žánr: Fitness
  • Doba přípravy: 45 minut
  • Energie: 806 kcal. / 3 371 kJ
  • Pozor obsahuje: lepek
  • Bílkoviny: 64,10 g
  • Sacharidy: 30,05 g
  • Tuky: 46,95 g
  • Cholesterol: 20,40 mg

Více na www.spanelskerecepty.cz »